Sniženje!

CASIO CT-S300

439.00 KM 399.00 KM

Novi, poboljšani model CT-S300 je pogodan za niže razrede muzičkih škola.
CT-S300 omogućava Vam da svirate muziku gdje god i kada god želite. Samo stavite 6 AA baterija, uhvatite ugrađenu ručku i ponesite svoju inspiraciju. Casio CT-S300 otvara potpuno novi muzički svijet sa 61 dinamičkiom tipkom, posjeduje pitch band, 400 zvukova, 77 ritmova, 60 kompozicija koje osim preslušavanja imaju opciju i učenja, te 50 dance preseta.
Svi CT-S modeli imaju mikro USB konektor za spajanje na računar, te mogućnost korištenja kao MIDI kontroler.
Dimenzija: 930 mm x 256 mm x 73 mm.
Isporučuje se sa adapterom i ugradnim stalkom za note.

FacebookTwitter

Opis

Ultrakompaktni model CT-S300 omogućava Vam da svirate muziku gde god i kada god želite. Samo stavite 6 AA baterija, uhvatite ugrađenu ručku i ponesite svoju inspiraciju. *Uključuje napajanje i držač.

Istražite 400 tonova odličnog kvaliteta zvuka i 77 propratnih ritmova sa 61 touch response dirkom (odgovor na dodir), kao i sa pitch bend točkićem kao i 10 vrsta eha za dodatnu ekspresiju.

Model CT-S300 je lak i zabavan za sviranje zahvaljujući svom LCD displeju i intuitivnim kontrolama kao što je „My Setup“ dugme, koje brzo pronalazi Vaše omiljene zvukove i podešavanja.

Dance Music režim Vam omogućava da lako stvarate i remiksujete EDM numere. Odaberite stil i koristite dirke da biste aktivirali bas lupove, bas linije, dijelove sintisajzera, efekte, prelaze i još mnogo toga.

Koristite ugrađene zvučnike za dijeljenje sa prijateljima ili priključite slušalice za tihu reprodukciju u bilo kom trenutku. 1/8 “ audio unos vam omogućava da svirate zajedno sa muzikom sa svog omiljenog uređaja.

Povežite se na besplatnu Chordana Play iOS/Android aplikaciju i odvedite Vašu muziku još dalje, učeći kako da svirate Vaše omiljene pjesme sa preuzetih MIDI fajlova. Zahvaljujući prilagodljivom USB portu lako se povezuje na bilo koji Mac/PC/iOS/Android uređaj bez neophodnih drajvera.