STAGG WSAS215S Alto
STAGG WSAS215S Alto
Eb Alto saksofon, u cjelosti napravljen od mesinga, podesivi držač za palac, w/high F# key, finish: prozirni lak. U potpusnosti testiran i spreman za upotrebu.U setu su rukavice i štapić (swab), kao i tvrdi kofer sa kaiševima.
Pozovite za najbolju cijenu Pročitajte još
YAMAHA YAS280 Alto
YAMAHA YAS280 Alto
Yamaha YAS 280 Alt saksofon omogućava perfektno startovanje jer su dizajneri imali u vidu mlade početnike. Relativno lagan i ergonomski oblikovan, instrument se lako drži i svira. Intonacija je savršena, kao što se očekuje od Yamahe, i lako je dobiti odličan zvuk. Yamaha dizajn pruža početnicima optimalnu podršku, što u velikoj mjeri pomaže pri učenju, a omogućava i lak napredak i kreativnost. Šifra artikla: 2699. .
Pozovite za najbolju cijenu Kontaktirajte nas
YAMAHA YAS480 Alto
YAMAHA YAS480 Alto
Yamaha YAS 480 alt saksofon spada u višu srednju klasu, dizajniran je da bi bio korak ispred svog studentskog modela, sviranje ovog instrumenta je lako i prijatno. Sa dizajnom pod uticajem high-end Yamaha saksofona, YAS-480 ima visoko preciznu intonaciju, topao ton i brz odgovor. Lagan je ali izdržljiv, isporučuje se sa vratom 62-style, profesionalnog kvaliteta,  što obezbeđuje zreliji kvalitet zvuka. Šifra: 4535.
Pozovite za najbolju cijenu Kontaktirajte nas