Vrati na Monitori
Sniženje!

PreSonus Eris E4.5 PAR

443.00 KM 345.00 KM

Aktivni dvosistemski studio par monitora sa 4.5“ wooferom. Kompakt varijanta za mini postavke kada želite transparatnat i čist ton kod preslušavanja snimaka i muzike. Registracijom novog para monitora dobijate besplatan primjerak Studio One Prime i Studio Magic Plug-In Suite muzičkih programa.

FacebookTwitter
Kategorije: ,

Opis

PreSonus Eris E4.5 dolazi u paru, dva 4,5” dvosistemska zvučnika, snage 2x25W sa integrisanim pojačalom.

Osmišljeni su da isporuče čist ton u malom kompakt monitoru za snimanje muzike u kućnim uslovima, na putu, u terenskim poslovima.

Frekvencijski odziv monitora je 70 Hz do 20 kHz, 4,5” Kevlar woofer i 1” silk dome tweeter visokotonac napajani su 25W class AB pojačalom.

Monitori izdržavaju 100 dB maksimalnog SPL-a. Bass refleks sistem instaliran na zadnjoj strani pojačava opseg nižih frekvencija.

Balansirani i nebalansirani ulazi, detaljna korekcija frekvencija za prilagođavanje različitim pozicijama u sobi.

 

Da li ste znali? Presonus poklanja $1000 dolara vrijedan paket softvera!

Svi kupci Presonus monitora od sada imaju pravo na bogat i vrijedan softverski paket koji dobijaju nakon kupovine, odnosno registracije Presonus monitora na online Presonus nalogu – POTPUNO BESPLATNO!

Paket uključuje specijal izdanje Studio Magic, kolekciju sa preko $1000 dolara vrijednosti u muzičkom softveru koji sadrži Studio One Prime kao bazu i uz to dodate plug-inove, loopove, virtual instrumente, efekte i sva uputstva koja će vam ikada zatrebati za miksanje muzike i zvuka. Magic izdanje Studio One Prime je kompatibilno sa svim plug-inovima u paketu VST, AU i AAX formata, a sve dobijene plug-inove možete koristiti u bilo kom drugom muzičkom softveru ako želite.

Nije važno da li snimate svoju prvu podcast epizodu ili uspješno redate svoje festivalski nagrađene hitove, naći ćete dosta korisnih alata u Studio Magic paketu.

U ovu promociju ulate sljedeće serije Presonus monitora: Eris, R-serija, Sceptre i Temblor serije i subwooferi