Vrati na Monitori
View cart “IBANEZ V50NJP-VS” je dodan u vašu korpu.
Sniženje!

PreSonus Eris E3.5 PAR

229.00 KM 199.00 KM

Aktivni dvosistemski studio par monitora sa 3.5“ wooferom. Kompakt varijanta za mini postavke kada želite transparatnat i čist ton kod preslušavanja snimaka i muzike. Registracijom novog para monitora dobijate besplatan primjerak Studio One Prime i Studio Magic Plug-In Suite muzičkih programa.

FacebookTwitter
Kategorije: ,

Opis

Aktivni media studio monitor su osmišljeni da isporuče čist ton u malom kompakt monitoru za preslušavanje muzike ,audio snimaka i video montažu od strane muzičara, producenata i audio inžinjera u kućnim uslovima, na putu, u terenskim poslovima.

PreSonus Eris E3.5 dolazi u paru, dva 3.5” dvosistemska zvučnika, snage 2x25W sa integrisanim pojačalom.

Frekvencijski odziv monitora je 80 Hz do 20 kHz, 3.5” Kevlar woofer i 1” silk dome tweeter visokotonac napajani su 25W class AB pojačalom svaki . Monitors izdržavaju 100 dB maksimalnog SPL-a. Bass refleks sistem instaliran na zadnjoj strani pojačava opseg nižih frekvencija

Da li ste znali? Presonus poklanja $1000 dolara vrijedan paket softvera!

Svi kupci Presonus monitora od sada imaju pravo na bogat i vrijedan softverski paket koji dobijaju nakon kupovine, odnosno registracije Presonus monitora na online Presonus nalogu – POTPUNO BESPLATNO!

Paket uključuje specijal izdanje Studio Magic, kolekciju sa preko $1000 dolara vrijednosti u muzičkom softveru koji sadrži Studio One Prime kao bazu i uz to dodate plug-inove, loopove, virtual instrumente, efekte i sva uputstva koja će vam ikada zatrebati za miksanje muzike i zvuka. Magic izdanje Studio One Prime je kompatibilno sa svim plug-inovima u paketu VST, AU i AAX formata, a sve dobijene plug-inove možete koristiti u bilo kom drugom muzičkom softveru ako želite.

Nije važno da li snimate svoju prvu podcast epizodu ili uspješno redate svoje festivalski nagrađene hitove, naći ćete dosta korisnih alata u Studio Magic paketu.

 

Ulazi
1x Stereo 1/8″ „aux“ sa prednje strane
2x Balansirani ¼” TRS
2x RCA „činč“

Pojačalo snaga
2x 25W
Peak SPL (@ 1 meter) 100 dB

Frequency Response 80 Hz – 20 kHz
Crossover Frequency 2.8 kHz

Bass LF Driver 3.5″
Visokotonac HF Driver 1” silk dome

 

Dimezije :

Širina 141 mm
Dubina 162 mm
Visina 210 mm
Težina 2.9 kg za par