Vrati na Monitori
Sniženje!

PreSonus Eris E3.5 BT PAR

275.00 KM 245.00 KM

Studijske monitore serije PreSonus® Eris® koriste širom svijeta audio inženjeri koji moraju da čuju svaki detalj svojih snimaka. Idealan za igranje igara i kućnu video produkciju, Eris E3.5 BT ( BlueTooth ) koristi istu tehnologiju kao i veći Eris modeli za isporuku zvuka studijskog kvaliteta, sa glatkim i preciznim frekvencijskim odzivom. Ipak, dovoljno su kompaktni da stanu gotovo svuda. Registracijom novog para monitora dobijate besplatan primjerak Studio One Prime i Studio Magic Plug-In Suite muzičkih programa.

FacebookTwitter
Kategorije: ,

Opis

Aktivni media studio monitor su osmišljeni da isporuče čist ton u malom kompakt monitoru za preslušavanje muzike ,audio snimaka i video montažu od strane muzičara, producenata i audio inžinjera u kućnim uslovima, na putu, u terenskim poslovima.

PreSonus Eris E3.5 BT dolazi u paru, dva 3.5″ dvosistemska zvučnika, snage 2x25W sa integrisanim pojačalom.

Frekvencijski odziv monitora je 80 Hz do 20 kHz, 3.5″ Kevlar woofer i 1″ silk dome tweeter visokotonac napajani su 25W class AB pojačalom svaki . Monitors izdržavaju 100 dB maksimalnog SPL-a. Bass refleks sistem instaliran na zadnjoj strani pojačava opseg nižih frekvencija. BlueTooth konekcija.

Da li ste znali? Presonus poklanja $1000 dolara vrijedan paket softvera!

Svi kupci Presonus monitora od sada imaju pravo na bogat i vrijedan softverski paket koji dobijaju nakon kupovine, odnosno registracije Presonus monitora na online Presonus nalogu – POTPUNO BESPLATNO!

Paket uključuje specijal izdanje Studio Magic, kolekciju sa preko $1000 dolara vrijednosti u muzičkom softveru koji sadrži Studio One Prime kao bazu i uz to dodate plug-inove, loopove, virtual instrumente, efekte i sva uputstva koja će vam ikada zatrebati za miksanje muzike i zvuka. Magic izdanje Studio One Prime je kompatibilno sa svim plug-inovima u paketu VST, AU i AAX formata, a sve dobijene plug-inove možete koristiti u bilo kom drugom muzičkom softveru ako želite.

Nije važno da li snimate svoju prvu podcast epizodu ili uspješno redate svoje festivalski nagrađene hitove, naći ćete dosta korisnih alata u Studio Magic paketu.